kukoricavetomag.superwebaruhaz.hutermésbiztonság és talajkondicionálás AMG Pro-tech talajkondicionáló rovarűző készítmény biogazdaságoknak is (Big-Bag - 1000 kg)

AMG Pro-tech talajkondicionáló rovarűző készítmény biogazdaságoknak is (Big-Bag - 1000 kg)

Eredeti ár: 1 042 416 Ft / 1000 kg
Ár: 998 982 Ft (786 600 Ft + 27% ÁFA) / 1000 kg
Akciós!
Eredeti egységár: 1 042 416 Ft / kg
Egységár: 787 Ft (620 Ft + 27% ÁFA) / kg
  RENDELéSRE
  SZÁLLÍTÁS: 8-10 NAP
100 %-ban természetes ásványi trágya, kimagaslóan hatékony termésnövelő hatással, amely meggátolja a talajkárosítók kártékony tevékenységét. Az összetett hatású növénykondicionálós készítmény a rovarokra kiváló repellens hatása van, beindítja a gombák ellen a növények védekező mechanizmusát.
 
Az AMG Pro-techben megtalálhatók
  • Bioaktív lignán molekulák, amelyek növényi eredetű fenoloid vegyületek. Széleskörű biológiai hatással rendelkező vegyületek, amelyek szerepet játszanak a növényi védekezésben.
  • Természetes rovarölő hatású vegyületek, emellett baktérium- és gombaölő hatásuk is régebb óta ismert.
  • Fitoalexinként működve a növény-rovar kölcsönhatásokban a növényevőkkel szembeni védekezésben szerepet játszanak.
  • A zeolitok nagy felületi megkötő képességgel rendelkező anyagásványok. A belső, zeg-zugos üregekben, pórusokban jelentős mennyiségű anyag (pl. víz, tápanyagok) megkötésére alkalmasak. Jelen készítményben a lenolaj molekulái kötődnek a zeolit hordozóanyaghoz, ezzel a finom eloszlással lehetővé válik, hogy a lenolaj a talaj részecskéivel minél jobb kölcsönhatásban fejthesse ki a kultúrnövényre védő hatását, mindeközben a zeolit aktív talajjavító hatása is érvényesül.
 
Szántóföld
  1. Vetéssel egymenetben mikró granulátumként kijuttatandó 10 kg/ha dózisban, lehetőség van AMG P-max-val gyári keverékben kijuttatni 10-10 kg/ha-os dózisban.
  2. A kijuttatott AMG Pro-tech szétáramlik a gyökérzónában a csapadék/talajnedvesség hatására. Egyrész távol tartja a kikelő lárvákat a gyökérzettől, amelyek elpusztulnak a táplálék hiányától, másrészt a gyökerekkel olyan anyagokat termeltet, amely csökkenti a fejlettebb károsítok berágását és azok károsítása is csökken, ill. befejeződik.
  3. A csapadék és öntözés hatására a védőzóna lejjebb húzódik, felette egyre nagyobb védetlen terület marad. Amely a félűről érkező újabb károsítótól nem véd meg
  4. Az AMG Pro-tech makró granulátum MAS-hoz keverhető (20 :100) segítségével a kultivátorozással egymenetben kijuttatható a pl. a kukoricabogár rajzása előtt és újabb védőzóna keletkezik a növény körül, amely hatékonyan segít a fertőzések kialakulása ellen fizikailag is a legjobb helyen.
Kertészetben is hatékonyan használható talajlakó kártevők ellen (pl.fonálféreg, mocskospajor, stb.). Talajba kell dolgozni egyenletesen 40-50 kg/ha-os dózisban
Mennyiség (kg):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Költségmentes kiszállítás


A megrendelését Magyarország területén költségmentesen kiszállítjuk.

 Kosár

Az Ön kosara üres.

Partner Program

Nagyon sok kedves visszatérő vásárlónk van, akiknek köszönjük, hogy évről évre megosztják velünk tapasztalataikat. Ezért hoztuk létre a partner programunkat, amely során partnereinket kedvezményes vásárlásra jogosító kártyával szeretnénk meglepni.

Vásárláskor azonnal igénybe vehető kedvezményekre jogosító kártyát a Kiskun vetőmag, illetve lombtrágyák beszerezése során azonnal kiállítjuk az Ön részére, illetve igényelheti is tőlünk.

 Hírek

Nincsenek hírek feltöltve.